Van 23 juli tot 3 augustus 2008 is in Londen de British International Motor Show. Hier zullen naast autofabrikanten ook verschillende tuners aanwezig zijn. Zo ook AC Schnitzer.

Op de stand van AC Schnitzer zal naast een door hun onder handen genomen Mini de nieuwe ACS1 Cabrio te zien zijn. Naast andere bumpers en velgen is ook het vermogen van deze 1-serie opgekrikt. Dankzij een aanpassing van het motormanagement is het aantal pk’s met 54 toegenomen tot een totaal van 360. Ook heeft AC Schnitzer het onderstel aangepakt. Een andere einddemper moet voor een nog sportiever geluid zorgen ten opzichte van een normale 135i. In het interieur van de ACS1 Cabrio komt veelvuldig het logo van AC Schnitzer voor en er zijn wijzerplaten gemonteerd die lopen tot 320 km/u.

Veel tuners hebben een stand op de British International Motor Show. Deze autoshow wordt steeds belangrijker, getuige het steeds grotere aantal primeurs in Londen. De persdag vindt op 22 juli plaats in de Engelse hoofdstad, op 23 juli opent de show z’n deuren voor het grote publiek.