In Amerika worden de benzineslurpers gedumpt als verzuurde liefdes maar in ons land is er nog genoeg belangstelling voor de kolossale Hummer. Het bedrijf wil de verkoopmachine draaiende houden en komt met een speciale uitvoering van de H3.

Het mag duidelijk zijn dat je niet bij de Hummer-dealer moet zijn voor een zuinig boodschappenwagentje. Wie daarentegen gaat shoppen voor een SUV met gigantische proporties is bij Hummer aan het juiste adres. En wil je dan ook nog extra exclusief voor de dag komen, dan word je op je wenken bediend met de gelimiteerde versie van de Hummer H3 die gedurende een beperkte periode deze zomer te koop is.

Deze speciale H3 heet Sensation en beschikt over alle voorzieningen die standaard op de H3 3.7 automaat zitten. Daarnaast heeft de Sensation nog wat onderscheidende kenmerken: hij is alleen in wit of zwart te verkrijgen, heeft een in carrosseriekleur gespoten grille, een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak, zwarte treeplanken en dakrails, een 6 cd-wisselaar en een Monsoon geluidssysteem met zeven speakers. Deze opties zitten standaard op de Sensation, die voor een bedrag van 64.930 euro met je mee naar huis mag.