Wie zich een Audi TT-S kan permitteren hoeft zich toch niet echt beter voor te doen dan hij is, denken wij. Wie toch wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken, laat zijn TT-S ombouwen tot deze R8 look-a-like. Doen we er ook meteen wat extra pk’s bij.

Audi-tuner B&B heeft zijn programma voor de TT-S klaar. Het 272 pk sterke topmodel uit de reeks kan naar wens worden getuned tot 306, 324 of 362 pk. In zijn meest sterke trim kan de Audi in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/u en is de topsnelheid 280 km/u. Om dat geweld op te wekken, wordt een speciale turbolader gebruikt, een sportuitlaatsysteem en een oliekoeler. Ook het remsysteem is aangepast op de nieuwe kracht van de TT-S.

Als klap op de vuurpijl kan B&B de Audi voorzien van een bodykit met R8-look. Volgens de tuner draagt hij bij aan een betere de aerodynamica. Tot slot kan B&B aanpassingen doen aan het chassis zodat de auto dichter bij het asfalt komt te liggen en zijn er 19 en 20 inch wielen voor dromers die zo’n nep-R8 wel zien zitten. Kies overigens niet te snel voor een B&B ombouwset, want er zijn er meer die een TT tot R8 kunnen omtoveren.