Uw Range Rover niet bijzonder genoeg? Geen paniek, specialist Overfinch heeft nieuwe modellen gepresenteerd!

De meest speciale auto is de Country Pursuits Concept Car, volgens Overfinch zelfs de meest verfijnde auto uit de geschiedenis van het tuningsbedrijf. De auto onderscheidt zich met een speciale Aubergine lakkleur, GT bodykit , uitgeklopte wielkasten en een dakspoiler. Bovendien zijn er lichtmetalen ‘Tiger’ 20 inch wielen en speciale uitlaatsierstukken.

Binnenin gaat Overfinch verder met het ‘Groente&Fruit’ thema: de vloerbedekking en het Nappa leder zijn uitgevoerd in de kleur ‘Light Avocado’. In de armsteun achter is een heuse koelkast voor twee grote flessen frisdrank aanwezig.

Ook het motorcompartiment wordt flink aangepakt: de supercharged 4,2-liter V8 levert dankzij de nodige aanpassingen nu 470 pk. Om alle omstandigheden aan te kunnen, kan de Overfinch volgens de officiële informatie 20 centimeter verlaagd of 25 centimeter verhoogd worden. De levering start in oktober, de prijs van de High Performance Supercharged is in Engeland 143.950 pond.

Als het ook wel wat minder mag, levert Overfinch de SuperSport modellen, die ook voorzien zijn van motorische en uiterlijke verbeteringen.