Mitsubishi komt met opgeleukte uitvoeringen van de Grandis en Outlander Sport die door het leven gaan als Travel. Ze zijn uitgerust met een draagbaar navigatiesysteem en nog meer zaken.

Op de Grandis wordt nu gratis een Travel Pack geleverd, dat bestaat uit een VDO Dayton portable navigatiesysteem en een vaste trekhaak met zevenpolige kabelset. Wie een Outlander Sport (het oude model dat nog steeds leverbaar is) bestelt en wat extra´s wil moet voor het Travelpakket 900 euro betalen. Ook voor de SUV bestaat het Travel Pack uit een VDO Dayton navigatiehulp en een trekhaak. Verder beschikt de auto over automatische klimaatregeling, 16 inch lichtmetalen wielen en wat leren accenten in het interieur. Alles goed voor een waarde van 3.600 euro, maar tijdelijk biedt Mitsubishi de extra´s aan voor 900 euro.

Dan is er nog de mogelijkheid om een Grandis voor 1.495 euro van een LPG-installatie te voorzien, wat neerkomt op een voordeel van 1.117 euro, voor de Outlander komt LPG op 1.495 euro, wat 900 euro scheelt met normaal.