We zijn in afwachting van de nieuwe Opel Insignia. De auto is al helemaal klaar, maar we moeten nog wachten tot november tot –ie bij de dealers staat. Arno van Heijster uit Ittervoort, spotte de nieuwe Opel al gewoon in Nederland.

Het lijkt vandaag wel Insignia-dag. Eerder op de dag lieten we de eerste interieurfoto’s zien van de nieuwe Opel en nu blijkt dat hij al gewoon in Nederland rondrijdt. AutoWeek-lezer Arno van Heijster heeft hem al zien rijden in Roermond en legde het tafereeltje vast met zijn mobiele camera.

De Opel uit Roermond is niet de Insignia die we al kennen. Het is de vijfdeurs-variant waar nog geen officiële foto’s van zijn uitgegeven. De vierdeurs Insignia wordt overigens ook her en der gezien in camouflagekledij. De vier- en vijfdeurs komen aan het einde van het jaar gezamenlijk op de markt. De stationwagen wordt misschien wel de belangrijkste speler in het Insignia-programma. Daarop moeten we nog wachten tot medio 2009. Maar wie weet, zien we ‘m voor die tijd al ergens rondrijden. Houdt uw camera’s in de aanslag!