Hyundai presenteert de personenversie van de H300. De achtzitter komt eerst met de 170 pk sterke diesel. Die is een maatje te groot voor de particuliere markt en komt alleen als taxi. Pas als er bescheidener motoren komen zijn, komen normale stervelingen aan de beurt.

De bestelautoversie van de Hyundai H300 staat inmiddels bij de dealers. De volgende stap is de personenversie van die enorme bus. Maximaal acht personen vinden onderdak in de H300. Hyundai durft het voorlopig niet aan de auto op geel kenteken te leveren. Door ons BPM-stelsel en de slurptaks wordt die uit de markt geprijsd. Hij is er voorlopig namelijk alleen met de 170 pk sterke 2,5-liter diesel en dan ook nog eens als de dure en luxe StyleVersion. Vandaar dat de personen-H300 alleen op taxikenteken wordt geleverd. Zonder BTW en BPM kost hij 19.995 euro en dat is een stuk beter te behappen dan de 43.000 euro die hij moet gaan kosten mét die belastingen.

In 2009 komt de H300 ook beschikbaar met de 110 en 136 pk sterke diesels. Die varianten worden wel op geel kenteken geleverd. Ze ontlopen de taksen voor een groot deel en kunnen daarom tegen gunstigere prijs aan de man worden gebracht.