Het komt niet vaak voor, maar ook exclusieve merken zetten hun modellen wel eens in het zonnetje met een actiemodel. Zo is er nu Corvette, dat de C6 aanbiedt met een ‘Competition’ pakket.

Corvette brengt de speciale editie van de C6 om het nieuwe raceseizoen luister bij te zetten. Om de link met de racerij te leggen, heeft het merk de auto op een dieet gezet. Zodoende is er minder luxe aan boord. De motor blijft dezelfde 6,2-liter V8 met een vermogen van 437 pk.
Een andere link met de C6R raceauto vormen de luchtopeningen met honingraatstructuur die zijn aangebracht in zowel in de grille als aan de achterzijde tussen de beide dubbele uitlaatpijpen. De Z06-achterspoiler zorgt voor verbeterde aerodynamica. Tenslotte zijn er lichtmetalen velgen in de kleur Competition Grey met vijf dubbele spaken (18 inch voor en 19 inch achter).
De Corvette C6 Competition is alleen in het zwart leverbaar. In tegenstelling tot bij andere merken (denk aan de BMW M3 CSL) is de lichtgewicht C6 goedkoper dan de auto waarop –ie is gebaseerd: 92.790 euro. Dit betekent een voordeel van 7.200 euro.