We weten al enige tijd hoe de Mercedes CLC eruit komt te zien, maar tot nu toe tastten we nog in het duister over de prijzen van de nieuwe Benz. Mercedes-Benz heeft nu een einde gemaakt aan alle onduidelijkheid en de prijslabels aan de CLC gehangen.

De Mercedes CLC is de uwe vanaf 34.800 euro. Voor dat geld heeft u een CLC 180 Kompressor. Het topmodel is de CLC 350, waarvoor u minimaal 46.200 euro aan de dealer moet overhandigen. Dieselen kan ook: de CLC 200 CDI kost u 37.550 euro. Standaard hebben alle modellen een handgeschakelde zesbak. Op de viercilinders levert Mercedes-Benz optioneel een automatische vijfbak, de CLC 350 krijgt tegen meerprijs een 7G-Tronic transmissie.
Om de introductie luister bij te zetten, heeft Mercedes-Benz het Sportpakket vriendelijker geprijsd. Het kost tijdelijk 995 euro, een voordeel van ongeveer 2.000 euro ten opzichte van de normale meerprijs. Het pakket omvat onder andere Dynamic Steering, 18 inch lichtmetalen velgen met brede banden, koplampen met zwart gekleurde randen binnenin, een sportonderstel met verlaagde carrosserie, een met leer bekleed sportstuurwiel en donker gekleurd geborsteld aluminium voor de afwerking in het interieur. De CLC is per direct te bestellen bij de Mercedes-dealers.