Naast Los Angeles en Detroit heeft de Verenigde Staten nog een autoshow: de New York International Motorshow. Pontiac gebruikt deze autotentoonstelling om de gesloten versie van de Solstice te presenteren, blijkt uit gelekte beelden van de Pontiac-mediasite.

Omdat het een gelekte foto betreft, zijn de specificaties van de Solstice Coupe nog niet officieel bekend. Er is echter weinig reden om aan te nemen dat deze af zullen wijken van de open Solstice zoals die nu in de showrooms staat. Dat betekent onder de kap als basismotor een 173 pk sterke, ongeblazen 2,4-liter viercilinder. Wie meer wil, kan een 2,0-liter turbomotor met 260 pk krijgen.
De Solstice is het zustermodel van onze Opel GT en de voor de Amerikaanse markt bedoelde Saturn Sky. De Solstice opereert in de Verenigde Staten aan de onderkant van het cabriosegment en gaat qua prijs de concurrentie aan met de Mazda MX-5, Mini Cooper en de Volkswagen New Beetle Convertible.
De New York International trapt af op 21 maart en duurt tot 30 maart. De pers kan al op 19 en 20 maart rondkijken op de beursvloer.