Bij de Britse krant ‘The Sun’ weten ze het zeker: Jaguar komt met een concurrent van de Porsche 911. Het lijkt de mensen bij Jaguar verstandiger om de mislukte X-type te vervangen door een sportauto.

Jaguar is bezig met een tweezits sportauto. Het model krijgt het groene licht als het merk rond pasen wordt overgenomen door het Indiase Tata. Dara gelooft men dat een sportauto veel beter bij het merk past als een opnieuw een kleine zakensedan als de X-type.
In 2000 toonde Jaguar al de F-type. Dat is een concept car die in de eerste plaats is gericht op de Porsche Boxster. Hij heeft het bijna gehaald tot het productiestadium, maar uiteindelijk kreeg Jaguar het project toch niet rond. De tweezitter die nu wordt gepland wordt een maatje groter en moet de Porsche 911 gaan beconcurreren.
De overnamegesprekken tussen Tata en Jaguar vorderen inmiddels gestaag. Jaguar ziet het wel zitten om onder Indiase vleugels te komen. De beide culturen sluiten goed op elkaar aan Tata toont interesse en begrip voor de keuzes is Jaguar maakt. Jaguar hoopt dat eind februari een beslissing over de overname wordt gemaakt.