Een Lamborghini is niet bepaald een auto waarmee je onopgemerkt door het verkeer laveert, maar kennelijk is er bij de clientèle de roep om de auto’s nog exotischer te maken. Een andere reden kunnen we niet bedenken voor Lamborghini’s introductie van de Ad Personam-accessoirelijn.

De klanten kunnen op de Gallardo-prijslijst de matte lak met de melodieuze naam ‘Marrone Apus’ aanvinken. Deze lak debuteerde op de Reventon. Binnenin is er bruin alcantara met de naam ’Marrone Gaia’. Voor de middenconsole gebruikt Lamborghini pianolak.
Op de Murciélago is nu lichtblauwe lak met de minstens zo poëtische naam ‘Blu Cepheus’ te bestellen. De lak is volgens Lamborghini geïnspireerd op ‘de puurheid van poolijs’ en verandert in zonlicht in een andere blauwe tint.
Voor het interieur van de LP 640 is er nu speciaal Toscaans leder, dat op de lokale wijze op de kuipstoelen gestikt is. Het is onbehandeld leder, dat geïnspireerd is op zadels. Net als deze ‘paardenzetels’ verandert de kleur van het leder in de loop der tijd.
Het Ad Personam-programma beperkt zich tot uiterlijk vertoon: Lamborghini laat de V10 van de Gallardo en de V12 van de Murciélago ongemoeid.