Hyundai begint het nieuwe jaar met goed nieuws: de populaire SUV’s Tucson en Santa Fe krijgen als actiemodel de Business Edition met gratis geïntegreerd navigatiesysteem en parkeersensoren. De actie geldt uitsluitend voor de Style-uitvoeringen.

De prijs voor de Hyundai Tucson Business Edition bedraagt 25.395 euro. Doordat er niet extra betaald hoeft te worden voor het geïntegreerde navigatiesysteem en parkeersensoren komt het totale voordeel op 1.445 euro. De Business Edition is verkrijgbaar op de 2.0i CVVT 2WD. 
De Hyundai Santa Fe business edition is verkrijgbaar vanaf 36.895 euro. De consument geniet bij dit model een voordeel van 2.295 euro dankzij het gratis navigatiesysteem en de parkeersensoren. Bij de Santa Fe is de business edition leverbaar op de uitvoering met een 2.7i V6 motor en de 2.2 CRDi VGT.
Zowel de Hyundai Tucson als de Sante Fe Business Edition zijn standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, climate control en cruise control. De nieuwe Business Editions zijn per direct leverbaar. De actie geldt zolang de voorraad strekt.