In de Britse krant Times laat Rolls-Royce weten dat in drie jaar tijd de productie naar meer dan 2.000 auto’s wordt opgestuwd. Nu haalt Rolls-Royce niet eens een productie van duizend auto’s per jaar.

Rolls-Royce wil de productie meer dan verdubbelen. Om dat voor elkaar te krijgen wordt aan het einde van 2009 een model gepresenteerd in de klasse van de Bentley Continental serie. Daarvoor wordt in Goodwood op het moment een tweede productielijn neergezet. Bij het nieuwe model, zorgt de nieuwe BMW 7-serie voor de technische basis. In 2007 haalde Rolls-Royce niet eens een jaarproductie van duizend stuks. Dit jaar moeten de nieuwe coupé en cabriolet zorgen voor groei.
Met name in China doet Rolls-Royce goede zaken. Waarschijnlijk wordt die markt in 2008 na de VS de belangrijkste markt voor Rolls-Royce. Tot nu toe is dat thuisland Groot-Brittannië. Automarktanalyst JD Power voorspelt dat in 2008 de markt van luxeauto’s minder wordt door de kredietcrisis in de VS. In 2009 blijft de markt gelijk waarna in 2010 weer een lichte groei wordt verwacht.