Achterwielaandrijving, 800 kilo en 104 pk, dat klinkt als een pretpakket. De Duitse tuner Lorinser heeft zo onschuldige Smart ForTwo flink beetgenomen.

Lorinser voert de 84 pk sterke Smart Fortwo op naar 104 pk. Het gewicht van de auto is minder dan 800 kilo. Met zijn nieuwe spierballen kan de achterwielaandrijver in minder dan tien seconden van 0 naar 100 km/u en de topsnelheid gaat naar 180 km/u. Standaard is dat 145 km/u. Overigens heeft Lorinser voor de Fortwo met 71 pk ook een krachtkuur in de aanbieding. Die kan worden opgevoerd tot 77 pk en de topsnelheid stijgt naar 160 km/u.
Lorinser heeft eveneens een bodykit voor de Smart ontwikkeld. Met name door de lage voorbumper ziet de Smart er uit alsof hij veel lager bij het asfalt ligt. Ook is er een uitlaatsysteem met vier eindpijpen. Ook wie een Smart heeft met een reguliere achterbumper kan bij Lorinser terecht voor een systeem met een sportief geluid.
De Smart van Lorinser staat op 17 inch wielen. De binnenkant is aangekleed met koolstofvezel-accenten en delen van geborsteld aluminium. Ook is er een speciaal audio- en navigatiesysteem.