De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse is voortaan leverbaar als Business Class, een uitgebreid optiepakket dat aantrekkelijk is voor zakelijk rijdend Nederland. De Business Class is bekend van de B- en E-klasse, waar al enige tijd deze optie op leverbaar is. Het optiepakket is verkrijgbaar voor de sedan en Estate.

De Business Class heeft onder andere een Audio 50 APS systeem (geïntegreerd DVD navigatiesysteem met TMC, telefoonbedieningstoetsen op het stuurwiel, CD/DVD-speler, MP3-functionaliteit en AUX-in aansluiting) en een geïntegreerde telefoonvoorbereiding. Ook de metallic lak, diefstal- en inbraakalarm, het Park Tronic System (PTS, vóór en achter), een regensensor en de velours matten behoren tot het optiepakket.
Het Business Class-pakket zal vaak met de basisversie gecombineerd worden, maar is ook leverbaar als Avantgarde en Elegance. De Business Class is leverbaar in combinatie met een viertal motoren: de C 180 Kompressor (156pk), de C 200 Kompressor (184pk), de C 200 CDI (136pk) of de C 220 CDI (170pk).
De prijs voor het Business pakket bedraagt 1.995 euro, het totale voordeel bedraagt 4.425 euro. De C-Klasse Business Class is via DaimlerChrysler Financial Services te leasen vanaf 719 euro per maand, de Estate Business Class is er vanaf 749 euro.