Nieuwe bedrijfsauto’s van SsangYong

De BedrijfsautoRAI komt er aan en daarom zet SsangYong de bedrijfsauto nog eens extra in de schijnwerpers.
SsangYong heeft onlangs de Kyron en de Rexton vernieuwd. Aan de vooravond van de BedrijfsautoRAI verschijnen daarvan de Van-versies. De Kyron moet om aan de eisen te voldoen door het leven met een verhoogd dak en een tussenschot van dertig centimeter tussen het passagierscompartiment en de laadruimte. De laadruimte is 1,8 kubieke meter en de laadvloer is 1,75 meter lang. Het laadvermogen is zevenhonderd kilo. De tweewielaangedreven handgeschakelde variant mag 2.100 kilo trekken. De automaten en vierwielaandrijvers tweehonderd kilo meer.
Wie een Kyron als bedrijfsauto koopt als de BedrijfsautoRAI loopt, betaalt prijzen vanaf 34.325 euro. Dan staat de M200 Xdi 2WD Dynamic voor de deur. Het programma loopt op tot 48.055 voor de M270 Xdi 4WD automaat.
Bij de Rexton zijn voor de bedrijfsautouitvoeringen twee opties mogelijk: de eerste is een variant met een onverhoogd dat en een volledige tussenwand. De tweede heeft wel een verhoogd dak en een tussenwand van dertig centimeter hoog. De lengte van de laadvloer is 1,85 meter en de inhoud van de laadruimte is 2,5 kubieke meter. Het laadvermogen is maximaal 763 kilo. De prijs van de Rexton 270 XVT automaat met vierwielaandrijving is 56.979 euro voor de variant met het volledige tussenschot en onverhoogd dak. De versie met het verhoogde dak en het lage tussenschot kost 58.621 euro.   
Tip de redactie