Geurtjes zijn ook zo afgezaagd als kerstcadeau, moeten ze bij Lexus gedacht hebben. Vandaar dat ze een speciale editie van hun nieuwe IS-F in de nieuwe kerstcatalogus van Neiman Marcus aanbieden.

De Lexus Neiman Marcus Special Build behoort tot de allereerste exemplaren van de productie van de IS-F. Wie er één van de vijftig bemachtigt, heeft dus echt iets bijzonders op de oprijlaan staan. De speciale editie is alleen in de Verenigde Staten leverbaar en kost 68.000 dollar. Hierbij is een rijtraining inbegrepen, omdat Lexus niet zomaar mensen met hun snelste model ooit op pad wil sturen.
Moederbedrijf Toyota spreekt over een vermogen van “meer dan 400 pk” en een acceleratie van 0 tot 100 kilometer per uur in 4,9 seconden. Opvallende voorzieningen zijn een achttrapsautomaat en Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM). Mark Levinson levert een CD/DVD audio- en navigatiesysteem. De Neiman Marcus Special Build onderscheidt zich van de standaardmodellen door speciale bekleding van de stoelen en het stuurwiel en de onvermijdelijke ‘limited edition’ plaquette met het serienummer.
Overigens wordt de IS-F komend jaar alweer van de troon gestoten als snelste Lexus. Dan komt namelijk de LF-A, het Japanse antwoord op de Lamborghini Gallardo en de Ferrari F430. Die supersportwagen krijgt een V10 middenmotor met naar schatting 500 pk onder de kap.