Citroën heeft twee namen geregistreerd. De eerste hoort waarschijnlijk bij een concept car op basis van de nieuwe C5; naar de tweede kunnen we alleen maar raden.

Citroën heeft volgens de Franse automedia de namen C-Airscape en C-Cactus vastgelegd. Die eerste is hoogstwaarschijnlijk bedoeld voor een concept car op basis van de nieuwe C5. Dat nieuwe model wordt gepresenteerd op de beurs in Frankfurt. Naar het zich laat aanzien wordt die meteen geflankeerd door een studiemodel van een coupécabriolet die de naam C-Airscape heeft.
De naam C-Cactus is eveneens geclaimd en daarover zijn de aanwijzingen wat minder concreeet. Het is in elk geval de naam van een tweede concept car. Wellicht heeft die iets te maken met het nieuwe Citycargo-project waarvan we gisteren een model van Fiat lieten zien. Het is ook mogelijk dat de naam is gekoppeld aan een auto die een opwarmer is voor de volgende C3. Tot slot is het mogelijk dat de C-Cactus een studiemodel is voor een toekomstige retro-2CV. Of wordt onze fantasie nu iets te veel geprikkeld?