Mitsubishi geeft de in Nederland gebouwde Colt voor het nieuwe modeljaar een lichte facelift.

Mitsubishi geeft de in Nederland gebouwde Colt voor het nieuwe modeljaar een lichte facelift.
 
Mitsubishi heeft kleine wijzigingen doorgevoerd aan de kleine Colt. Het motorenaanbod blijft het zelfde. Het verschil schuilt in de details. Zo is er een nieuw assortiment 15 en 16 inch wielen en is er een nieuw kleurenpalet. De bekleding voor driedeurs is een combinatie van zwart en rood en voor de vijfdeurs is grijs en zwart leverbaar. De doorschijnende bedieningselementen zijn voortaan grijs in plaats van blauw. Verder heeft de schakelpook voortaan een blauwe voet in plaats van een grijze en hebben de duurdere modellen een licht- en regensensor.
Gelijk met de wijzigingen roept Mitsubishi ook een actiemodel van de Colt in het leven. Deze ‘Limited Edition’ is uiterlijk herkenbaar aan zijn rookglazen koplampen en getinte achterlichtunits. De ruitstijlen zijn in zwart uitgevoerd en de vijfdeurs versie heeft ook donker getint glas. Bij de vijfdeurs zijn de drempels en het onderste deel van de bumpers in het zwart uitgevoerd. De driedeurs heeft een dakspoiler aan de achterzijde en er zijn nieuwe 16 inch wielen. Voorts zijn er mistlampen aan de voorzijde, een regensensor, automatisch inschakelende koplampen.
Tot slot is er een MP3-speler aan boord is er speciale stoelbekleding, en het dashboard en de deurpanelen zijn in zwart uitgevoerd. Het stuurwiel en de pookknop zijn gehuld in zwart geperforeerd leder.