Audi presenteerde vorige maand de S-Line voor de A5. Inmiddels heeft de importeur ook de prijskaartjes aan de beide sportieve pakketten gehangen.

Audi presenteerde vorige maand de S-Line voor de A5. Inmiddels heeft de importeur ook de prijskaartjes aan de beide sportieve pakketten gehangen.
 
Er is keuze uit twee pakketten: S-Line interieur en S-Line exterieur. Het startpunt is een 10 millimeter lager onderstel met stuggere demping. In combinatie met speciale 18 inch lichtmetalen wielen zorgt dit voor een sportiever weggedrag. Op den duur wordt het assortiment zelfs uitgebreid met 20 inch wielen. Verder is de A5 met het S Line-pakket herkenbaar door zijn iets gewijzigde voorbumper en een achterbumper waarbij het lijkt of de auto een diffuser heeft.
De stoelen van de A5 met heet S-Line-pakket zijn naar keuze bekleed met een combinatie van stof en leder of van leder en nappa. Ook alcantara met geperforeerd leder behoort tot de mogelijkheden. De midddelste baan op de zetel is dan uitgevoerd in zilver.
Verder is er in het interieur een speciaal stuurwiel, accenten van mat aluminium en zo her en der komt het S-Line-logo terug.
De meerprijs voor S-Line interieur bedraagt 2.858 euro, S-Line exterieur kost daar bovenop nog eens 2.511 euro. Beide pakketten zijn meteen vanaf de introductie van Audi A5 in juni leverbaar.