Audi heeft op een grote tuningsbeurs in het Oostenrijkse Wörthersee de TT clubsport quattro getoond. Dat is een eenmalige showauto. Volgens het Duitse blad Stern overweegt Audi weldegelijk de speedster in productie te nemen.

Audi heeft op een grote tuningsbeurs  in het Oostenrijkse Wörthersee de TT clubsport quattro getoond. Dat is een eenmalige showauto. Volgens het Duitse blad Stern overweegt Audi weldegelijk de speedster in productie te nemen.
 
De Audi TT clubsport quattro is een geheel gechopte en gecleande versie van de TT Roadster. Van de voorruit is maar een minimaal streepje blijven zitten en de auto heeft geen deurgrepen. De carrosserie is zo veel mogelijk glad gemaakt – gecleand heet dat in tuningtermen.
Volgens het Duitse blad Stern, dat Wörthersee bezocht, hebben medewerkers van Audi daar beweerd dat er sterk wordt overwogen een beperkte serie van ongeveer 200 auto’s te gaan bouwen. Maar de knoop daarover is nog niet doorgehakt. Of er dan de zelfde motor wordt gebruikt en of zaken als de keramische remschrijven ook terugkeren, is nog niet duidelijk.