Bij Lotus is het Touring Pack een nieuwe optie voor de Europa S. Daarmee wordt de van huis uit snelle jongen een nette heer in ’t leer.

Bij Lotus is het Touring Pack een nieuwe optie voor de Europa S. Daarmee wordt de van huis uit snelle jongen een nette heer in ’t leer.
 
Bij de standaard Lotus Europa S is zo veel gedaan om de auto zo licht mogelijk te maken. Koolstofvezel en composietmateriaal zijn veelgebruikte materialen. Bij het Touring Pack is het vooral leder wat de klok slaat. Donkerbruin en chocoladekleurig leer voeren de boventoon. Om de grond liggen bruine tapijten. Veel details, zoals het hart van het stuur zijn verpakt in een zacht aanvoelend materiaal. Zelfs de startknop en de pookknop zijn in hout gevat.
De bagageruimte is eveneens bekleed met bruin tapijt en leder. Verder zijn er gordeltjes geplaatst die er voor zorgen dat de bagage op z’n plek blijft als er hard wordt gereden. Aan de buitenkant is de Europa met het Touring Pack herkenbaar aan zijn donkergetinte ramen aan de achterzijde en in de carrosseriekleur uitgevoerde omlijsting van de koplampen, luchtinlaten aan de zijkant. Aan de achterzijde zijn zilveren accenten gebruikt.
Lotus geeft toe dat door het Touring Pack de Europa wel ietsjes zwaarder wordt, maar dat van het lichtvoetige karakter niets verloren gaat. Het luxe-pakket staat in de catalogus voor zo’n 2.500 euro.