Samsung werkt vermoedelijk aan iOS-versies van een groot deel van zijn eigen apps. 

Eerder deze maand meldde het bedrijf al dat het aan iOS-ondersteuning werkt voor zijn Gear S2-smartwatch. Ingewijden melden tegen Sammobile dat het bedrijf het daar niet bij zal laten. 

Zo zou het bedrijf werken aan een iOS-versie van de Gear Fit Manager, de app die hoort bij de fitnesstracker van het bedrijf. Ook is er volgens de bronnen een iPhone-versie van Samsungs gezondheidsapp S Health, waarmee bewegings- en sportstatistieken kunnen worden bijgehouden. 

Daarnaast werkt het bedrijf volgens de ingewijden aan iOS-ondersteuning voor de Galaxy View, de gigantische 18,4 inch-tablet van Samsung. Door de bijbehorende apps Remote Control en Family Square ook naar iOS te brengen zou het onder meer mogelijk worden om de tablet met een iPhone te besturen of video's naar het apparaat te streamen vanaf een iOS-apparaat. 

Samsung zou ook werken aan een update van zijn Smart Camera-app voor iOS, waarmee Samsungs slimme camera's mee bediend kunnen worden. Deze app bestaat al voor iOS, maar zou onder meer een nieuw uiterlijk krijgen.