App maakt reageren op Whatsapp vanaf pc mogelijk

Pushbullet heeft na een update interactieve notificaties van chat-apps. Daardoor kunnen Android-gebruikers van de app vanaf hun pc reageren op bijvoorbeeld Whatsapp-berichten.

De nieuwe functie kan momenteel gebruikt worden met berichtendiensten Whatsapp, Telegram, Hangouts, Line en Facebook Messenger, meldt Pushbullet.

Gebruikers die de app zowel op hun pc of Mac als hun Android-toestel hebben, zien pushberichten van die berichtendiensten niet alleen binnenkomen, maar kunnen ook direct vanaf de pc reageren. De functie werkt niet op iOS, dat systeem laat een dergelijke functionaliteit niet toe.

Pushbullet maakte het eerder al mogelijk om vanaf de pc of Mac op sms-berichten te reageren die op een Android-toestel binnenkomen. Ook kunnen gebruikers met de app bestanden en links makkelijk van hun pc naar hun smartphone of tablet sturen.

Met de update van vandaag wordt ook een thuisscherm-widget toegevoegd. Daarmee kunnen Android-gebruikers vanaf hun thuisscherm regelen of zij notificaties wel of niet naar hun pc willen sturen.

Beste apps van de week: Screenpop en King of Thieves

Lees meer over:
Tip de redactie