Pacemaker is de eerste app met een Spotify-verbinding. Op een simpele manier kunnen gebruikers alle nummers op Spotify aan elkaar mixen.

Pacemaker is één van de simpelste en meest gebruiksvriendelijke dj-apps voor iPad tot nu toe. Strak, simpel en kleurrijk vormgegeven schrikt Pacemaker zelfs beginners niet af.

De mooiste functie van Pacemaker is de koppeling met Spotify. Als enige dj-app heeft Pacemaker toegang tot de volledige bibliotheek van Spotify.

De app is door de blauwe en roze draaitafel direct als dj-app te herkennen, Spotify-nummers kunnen makkelijk aan die draaitafels worden toegevoegd door boven in beeld te drukken.

Mixen

Pacemaker voegt twee playlists toe voor de beginner, maar natuurlijk kun je ook je eigen afspeellijsten gebruiken. Het mixen van muziek werkt zoals je dat mag verwachten: met een crossfader onderaan het scherm laat je het ene nummer in het andere overlopen.

Een sync-knop zorgt ervoor dat twee nummers hetzelfde tempo aannemen voor een soepele overgang. Opties als het aanpassen van de treble, gain en tempo zijn makkelijk beschikbaar via de knoppen in het midden van de draaitafels.

Opties

Op die is Pacemaker zowel voor de beginner als de gevorderde gebruiker een simpele maar aantrekkelijke dj-app. Die gevorderde gebruiker kan in de gratis app extra mogelijkheden als echo, loop en reverb kopen.

Pacemaker kan overigens ook overweg met nummers die de gebruiker zelf op zijn iPad heeft gezet. In dat geval is het ook mogelijk je eigen mixen op te nemen, draai je nummers van Spotify kan dat niet.

Download Pacemaker voor iPad (gratis)

Bekijk ook onze beste apps van de week