Studenten opgelet. Begin je studiejaar goed met vijf gloednieuwe ETNA apparaten. Doe mee en win je keukenuitzet.

Het studentenleven is duur genoeg. Daarom kunnen (toekomstige) studenten nu bij AO.nl nieuwe, schone keukenapparaten winnen. De keukenapparaten zijn goed om heel veel pizza’s te bakken en vele magnetronmaaltijden op te warmen.

Verder zijn ze geschikt om liters bier en wijn te koelen, altijd een schone vaat te hebben, maar ook om culinaire maaltijden te koken en tientallen gezonde smoothies en fruitsapjes te bewaren.

Ga een gemakkelijk, gezond en goed studiejaar tegemoet en win je keukenuitzet van het merk ETNA.

Winactie

Ben jij een student, of ken jij een student die dit kan gebruiken? Doe dan nu mee aan deze toffe winactie van AO.nl via deze link.

Het meest originele verhaal wint. Laat AO.nl bijvoorbeeld weten dat jij je ouders heel erg gaat missen (of juist niet), of dat jij een super interessante studie gaat volgen.

Het kan ook dat je al een aantal jaar in een super gezellig studentenhuis woont, maar de apparaten nu echt wel aan vervanging toe zijn. Ook dan mag je natuurlijk meedoen met deze winactie.

Winnaar

De winnaar krijgt het uitzetpakket met vijf ETNA apparaten. Dit pakket bestaat uit een koelkast met vriesvak, een multifunctioneel fornuis, een wandschouw afzuigkap, een gave retro magnetron en een handige mini vaatwasser.  

De tweede, derde en vierde plaats winnen een ETNA apparaat. Dit kan een vrijstaande inductiekookplaat zijn, een gave retro magnetron of een koelkast met vriesvak.

Meedoen

Wil je meedoen aan deze winactie? Meld je dan aan via dit formulier. Let wel, deze winactie is bestemd voor studenten, toekomstige studenten en familie en vrienden van (toekomstige) studenten.

Je kunt je aanmelden tot en met 10 augustus. De winnaar zal op 13 augustus bekend worden gemaakt.