Curaçao heeft naast zijn mooie stranden en prachtige wateren ook culinair gezien veel te bieden. Als bezoeker van het ANVR-Congres kan je daar komende dagen goed gebruik van maken. We geven vast wat tips. 

De Snèk 

Langs de wegen van het eiland vind je overal barretjes. Stoeltjes buiten, lokale mensen, lekkere drankjes. Ze zijn niet te missen en je kan er terecht voor lokale lekkernijen. Denk aan gerechten als pastechis (hartige pasteitjes). 

Landhuis Brakkeput Mei Mei xx

In Brakkeput Mei Mei kan je onder de sterren eten en genieten van vlees- en visspecialiteiten van de grill. Het is een openluchtrestaurant met bar op een unieke locatie in een historisch 19e eeuws plantagehuis. 

Mundo Bizarro

In Pietermaai vind je de hippe zaak Mundo Bizarro. Hier kan je modern Cubaans eten. Op zaterdag hebben ze live muziek en je kan er terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Chill Beach Bar & Grill

Op deze fantastische locatie op het strand van Lions Dive & Beach Resorts wordt de laatste congresdag afgesloten met heerlijke barbecuegerechten. 

Lokale markt

Mocht je nog tijd over hebben, ga dan zeker naar de markt op zondagochtend. In het plaatsje Barber kan je lokale lekkere dingen kopen voor thuis. Denk aan rozijnenbrood en bonenkoekjes. Ook kan je hier nog ontbijten met de plaatselijke heerlijke vissoep.