De politie kijkt met een tevreden blik terug op de Canal Parade. Volgens een woordvoerder was het "feestelijk druk, maar beheersbaar". In totaal zijn er 24 mensen aangehouden door de politie, maar zijn er geen grote incidenten geweest.

Op het water werden dertien mensen aangehouden door de politie, zij zaten achter het stuur onder invloed. Zes verdachten werden aangehouden op verdenking van zakkenrollen. Hoeveel mensen precies zijn gerold moet de politie nog in kaart brengen. Daarnaast werden er ook nog vijf mensen aangehouden voor openbare dronkenschap. "Met een aantal duizenden mensen bij elkaar is dat maar een klein aantal", aldus de woordvoerder.

Verder zijn er geen grote incidenten in de stad geweest. Wel werd rond middernacht een man neergestoken bij de Reguliersdwarsstraat. Hij moest met een lichte steekwond richting het ziekenhuis, maar kon na behandeling later op de avond weer naar huis.

Op de Prinsengracht bij de hoek van de Runstraat brak de politie rond 23.30 uur een illegaal feestje op. Een grote groep mensen stond daar over de breedte van de straat. De tussenkomst van de politie ging verder zonder geweld.