De persoon die zondagmiddag gewond raakte bij een schietpartij op de Juliana van Stolbergstraat in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer is uit het ziekenhuis ontslagen, meldt een politiewoordvoerder aan nieuwspartner AT5.

Het slachtoffer werd niet door een kogel geraakt, maar zou met een voorwerp geslagen zijn. Vermoedelijk is daarvoor een pistool gebruikt.

Een buurtbewoner vertelt dat hij ineens schoten hoorde. Volgens hem zouden drie jongens een man geslagen hebben. Een van de daders is mogelijk op een scooter gevlucht.

"Meerdere verdachten zijn ervandoor gegaan. Wij zijn naar hen op zoek en doen op dit moment sporenonderzoek", zegt de woordvoerder van de politie. Wat precies de aanleiding was voor het incident, wordt nog onderzocht.

Het zou om vier verdachten gaan die richting de Bos en Lommerweg zijn gevlucht. De politie zegt graag in contact te komen met getuigen van de schietpartij. Ook beelden van het incident zijn welkom. Getuigen kunnen zich melden via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.