De politie is op zoek naar de twintigjarige Amsterdammer Tyrece Raoul B. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij bij de Scheveningse Pier in augustus.

Inmiddels zijn al vier mensen aangehouden voor de steekpartij waarbij de negentienjarige Cennetson 'Chuchu' Janga om het leven kwam. Omdat het steekincident nog altijd niet is opgelost, geeft de politie de identiteit van deze verdachte vrij.

Van B. zijn op sociale media beelden opgedoken waarop te zien is dat hij in Scheveningen met een vuurwapen rondliep. De politie gaat ervan uit dat hij bij de steekpartij betrokken was. Sinds het incident ontbreekt van B. ieder spoor.

Begin september werden drie verdachten aangehouden vanwege het steekincident. Een van de verdachten, een zeventienjarige jongen uit Rotterdam, is inmiddels weer vrij. Hij blijft nog wel verdachte. Later in september is nog een vierde verdachte gearresteerd. Deze negentienjarige Rotterdammer zit nog vast, net als de twee eerder aangehouden Amsterdammers van twintig jaar oud.

Het steekincident lijkt een gevolg te zijn van een ruzie tussen de Amsterdamse drillrapgroep 73 De Pijp en drillrapgroep 24. De zeventienjarige rapper Blacka, die een van de verdachten is, betuigde in augustus spijt. Via Instagram zei hij sorry voor alles wat er is gebeurd.