De politie is op zoek naar twee mannen die zaterdagavond 8 december betrokken waren bij een gewapende overval op een kledingwinkel in de Kinkerstraat. De mannen hadden maskers op en dreigden met vuurwapens.

Die avond zit de eigenaar samen met een medewerker en een vriend vlak voor 18.00 uur aan de balie te praten als er plotseling twee gemaskerde mannen de winkel binnenrennen. De overvallers bedreigen de aanwezigen met vuurwapens.

Eén van de overvallers opent snel de kassalade en stopt de inhoud daarvan in een grote, zwart-wit geblokte boodschappentas. De ander houdt zich bezig met het verzamelen van dure merkkleding uit de winkel.

Terwijl de overvallers druk bezig zijn met de buit, rent de eigenaar naar buiten. Zijn poging om de deur dicht te duwen en de mannen op te sluiten werkt helaas niet. De twee daders rennen naar buiten en vluchten op een scooter.

Beide verdachten hebben een tenger postuur en zijn rond de 1.75 meter lang. De mannen droegen tijdens de overval beide een wit masker met een zwarte snor. Dat zijn Guy Fawkes-maskers, die bekend zijn van de film V for Vendetta.