De politie Amsterdam zoekt getuigen van een overval op een winkel in de Eerste Oosterparkstraat. Op 3 november dwongen twee gewapende mannen het personeel van de Blokker om de kluis te openen.

Op het moment van de overval waren twee personeelsleden aanwezig. De overvallers bedreigden het personeel en meerdere klanten, waaronder een kindje, en dwongen de mensen om mee te lopen naar de ruimtes achter de winkel.

Vervolgens moest een van de personeelsleden daar de kluis openen. De mannen zijn na de overval gevlucht met een onbekend geldbedrag. De mannen vluchtten volgens de politie via de Iepenweg.

De politie is op zoek naar mensen die de mannen op 3 november kort voor de overval rond 10.00 uur of na de overval rond 10.45 uur hebben gezien.

Signalementen van de daders

De ene dader is tussen de 18 en 24 jaar oud. Hij is lichtgetint en tussen de 1.75 meter en 1.80 meter lang. Hij droeg een lichtgrijze trui met capuchon, die verkeerd om werd gedragen. Verder had hij een donkerkleurige broek, regenjas en donkere schoenen.

De andere dader is ook tussen de 18 en 24 jaar oud en tussen de 1.65 meter en 1.75 meter lang. Hij is donkergetint en droeg donkerblauwe kleding.