Een TCA-chauffeur is op non-actief gezet nadat er een filmpje opdook waarop te zien is dat de chauffeur na een ruzie een vrouw tegen de grond werkt. De video is afgelopen weekend honderdduizenden keren gedeeld op sociale media. 

Het taxibedrijf is geschrokken van de de ophef. "Dit is voor mij totaal onacceptabel gedrag van een TCA-chauffeur" zegt TCA-directeur Hedy Borreman tegen AT5. "Ik betreur dit voorval echt enorm en ik keur dit gedrag ook ten zeerste af."

Maandag is het taxibedrijf in gesprek gegaan met de desbetreffende chauffeur. "Hij heeft spijt betuigd en aangegeven dat hij snapt wat voor impact dit op TCA heeft."

Er wordt nu onderzoek gedaan naar het voorval. Zolang dat onderzoek loopt is de chauffeur geschorst. "Sowieso is ontslag niet zozeer ten sprake bij TCA, want het zijn allemaal zelfstandig ondernemers die bij ons aangesloten zijn."

Het taxibedrijf kan er wel voor kiezen om de samenwerking met de chauffeur volledig stop te zetten. Vooralsnog is het niet bekend wat de aanleiding van de ruzie was. 

Bekijk hier de video van de ruzie.