De politie heeft herkenbare beelden vrijgegeven van de jonge vrouw die op Koningsdag een jongen met een glas in zijn gezicht sloeg. De vrouw kreeg een week de tijd om zich te melden maar heeft dit niet gedaan.

Het voorval gebeurde terwijl ze in de rij stonden van feestcafé Jantjes Verjaardag in de Reguliersdwarsstraat. Tijdens een ontstane ruzie sloeg ze het slachtoffer meerdere malen in het gezicht met een glas. De snijwonden die het slachtoffer heeft opgelopen, waren zo heftig dat ze gehecht moesten worden.

De politie heeft vorige week in het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de vrouw de kans gegeven om zich binnen een week te melden. Omdat zij dit niet heeft gedaan heeft de politie besloten om de camerabeelden alsnog vrij te geven waarbij de vrouw duidelijk herkenbaar te zien is.

De verdachte vrouw van ongeveer twintig jaar, heeft een blanke huidskleur en donkerblond haar, dat zij op de avond van de zware mishandeling in een paardenstaart droeg. Verder droeg zij glimmende ronde oorbellen, een zwart leren jas en had zij een lichtkleurige sjaal om haar arm.