De politie heeft beelden vrijgegeven van een gewapende overval op het WestCord Fashion Hotel aan de Hendrikje Stoffestraat in Nieuw-West in mei. Op de camerabeelden is te zien hoe de personeelsleden onder schot bijna duizend euro cash moeten afstaan.

De overval gebeurde op 1 mei rond 23.00 uur. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om twee overvallers. Zij zijn er na de overval met een nog onbekende buit op een scooter of motorscooter vandoor gegaan.

Op de beelden is te zien dat een man het hotel binnenkomt en zijn vuurwapen richt op de personeelsleden. Hij eist geld, waarop één van de drie medewerkers naar de kluis gaat om geld te pakken. Zodra de overvaller de buit van zo'n 950 euro heeft ontvangen, rent hij weg. 

De politie gaat er van uit dat de man met het vuurwapen niet alleen handelde. Kort voor de overval wordt de verdachte afgezet door een andere man op een brommer. Deze blijft gedurende de overval buiten wachten. 

De politie is op specifiek op zoek naar twee getuigen die mogelijk meer hebben gezien. Zo stond er een jongen met een telefoon in zijn hand buiten het hotel gedurende de overval. Ook stond er op dat zelfde moment een witte Mercedes voor het hotel. Ook vraagt de politie andere getuigen zich te melden.