De politie heeft aan het begin van de middag op de Arena Boulevard twee personen aangehouden die mogelijk betrokken zijn geweest bij een overval op babywinkel Prénatal.

Nadat de politie een tip binnenkreeg over twee mannen die van plan waren een winkel te overvallen, werden er direct agenten naar het winkelgebied gestuurd. Na aankomst troffen zij twee personen aan die aan het doorgegeven signalement voldeden. Zij zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. 

De politiewoordvoerder kan nog niet zeggen of er daadwerkelijk een overval is gepleegd. "Wat er precies is gebeurd, of de overval is gelukt of dat het bij een poging is gebleven, is nog niet duidelijk."

In verband met de gebeurtenissen cirkelde er enige tijd een politiehelikopter boven het gebied. Getuigen wordt gevraagd zich te melden, om zo duidelijk te krijgen wat zich heeft afgespeeld. Er zouden geen verdachten voortvluchtig zijn, aldus de woordvoerder.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!