Een motorrijder is maandagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een lesauto in Westpoort. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van vijf op het kruispunt van de Radarweg met de Donauweg. Volgens getuigen wilde de lesauto vanuit de Donaustraat de Radarweg opdraaien, maar werd de motorrijder daarbij over het hoofd gezien. Het is niet duidelijk of het slachtoffer een man of een vrouw is. 

Behalve medisch personeel en de politie kwamen er ook enkele marechaussees naar het kruispunt. Meerdere getuigen zagen dat zij ook bij de afhandeling betrokken waren, omdat de marechaussees toevallig in de buurt waren.  

Verkeersongevallenanalisten van de politie hebben tot ongeveer 19.00 uur onderzoek gedaan naar de aanleiding van het ongeval. Nadat het motorwrak was geborgen, werd de weg weer vrijgegeven. 

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!