Een botsing op de Burgemeester de Vlugtlaan in Slotermeer heeft vrijdagnacht tot flinke ravage geleid. Drie auto's raakten total loss.

Rond middernacht wilde een Volkswagen Polo inparkeren in een van de vakken langs de Burgemeester de Vlugtlaan. De bestuurder van een Seat Ibiza die achter deze Volkswagen reed, stopte op tijd voor zijn voorganger. Helaas kwam de bestuurder van een elektrische Honda die achter de Seat reed, er te laat achter wat er aan de hand was.

De Honda knalde tegen de Seat, die weer tegen de Volkswagen reed. De drie inzittenden van de Volkswagen Polo werden ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De drie auto's zijn afgesleept door een berger. Pas rond 3.00 uur 's nachts werd de rijbaan weer vrijgegeven.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!