De Amsterdamse cosmetische kliniek Avichi heeft voldoende orde op zaken gesteld, zegt de Inspectie Gezondheidszorg. De kliniek kreeg vorig jaar november een ernstige waarschuwing.

De inspectie constateerde in november tekortkomingen in de zorgverlening op alle onderdelen. Zo waren er problemen met de bestuurlijke verantwoordelijkheid, professionaliteit, kwaliteit en veiligheid, dossiervoering, zorgproces, infectiepreventie, medicatieveiligheid en medische technologie.

De inspectie eiste verbetering. In de tussentijd mocht de kliniek alleen uitwendige behandelingen verrichten. De kliniek heeft haar leven nu volop verbeterd en de maatregel is daarom opgeheven. Wanneer de kliniek zich niet zou hebben verbeterd, zouden er strengere maatregelen volgen.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!