Bij een aanrijding tussen twee auto's op de Bijlmerdreef in Amsterdam is woensdagochtend een persoon gewond geraakt. Twee andere betrokkenen zijn gevlucht.

Het ongeval vond rond 6.15 uur plaats ter hoogte van de Tulastraat. Meerdere ambulances, een brandweerwagen een Mobiel Medisch Traumateam (MMT) werden opgeroepen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

"Toen wij ter plaatse kwamen troffen we in de andere auto niemand meer aan", vertelt een woordvoerder van de politie. "Getuigen hebben verklaard dat ze gezien hebben dat er twee personen uit de auto zijn weggelopen. We onderzoeken nu wie dat zijn."

Schade

De schade door het ongeluk is groot. De Bijlmerdreef is door de politie afgezet, mede omdat de Verkeers Ongevallen Analyse onderzoek doet naar de oorzaak van de aanrijding. Onder meer bussen van het GVB moeten omrijden. 

Om 8.00 uur werden de beschadigde auto's door de politie weggehaald.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!