De Van Hallstraat in Amsterdam is tot en met 25 mei afgesloten voor al het autoverkeer. De weg krijgt een opknapbeurt, waardoor ook bussen de straat niet kunnen gebruiken.

Tram 10 blijft wel rijden door de straat.

Bij de werkzaamheden wordt wegdek van de straat opnieuw geasfalteerd en er wordt waar nodig nieuwe bestrating aangelegd. Bij de J.M. Kemperstraat komt een fietsoversteekplaats en Waternet gaat ook aan de slag met delen van de riolering.

De weg blijft wel beschikbaar voor fietsers en voetganger. Verkeer wordt omgeleid via de Haarlemmerweg en de Nassaukade.

Afsluitingen

In Amsterdam West zijn de komende tijd meerdere afsluitingen voor automobilisten vanwege werkzaamheden. Zo is de brug 108 op de kruising van de Da Costakade en de De Clercqstraat maanden gesloten voor auto- en tramverkeer.

De houten palen van de brug bleken rot te zijn. Daardoor moet vrijwel de hele brug vervangen worden.

Ook de Wiegbrug op de De Clercqstraat is in één rijrichting afgesloten en een deel van de Admiraal de Ruijterweg, tussen de Wiegbrug en de Chasséstraat, is ook dicht in dezelfde richting. Aan de westkant van het centrum is ook het noordelijke deel van de Marnixstraat afgesloten.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!