Op Amsterdam Centraal is vrijdagavond na een ruzie een man neergestoken. De dader is vermoedelijk gevlucht in de richting van de Buiksloterweg in Noord.

Volgens de politie heeft het incident plaatsgevonden op spoor 2, vlak tegenover een fastfoodrestaurant. Het slachtoffer is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is gevlucht.

De recherche is direct een onderzoek gestart. Er wordt vermoed dat de dader en het slachtoffer elkaar kende. Na een woordenwisseling, dat uitliep op een ruzie, is het slachtoffer neergestoken.

De politie zoekt tussen Centraal en Buiksloterweg in Noord naar een 22-jarige, lichtgetinte man die een zwarte jas draagt en tattoos in het gezicht heeft. Hij heeft een tekst boven zijn wenkbrauwen. In een burgernetmelding roept de politie op de man niet zelf te benaderen.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!