De politie heeft dinsdag beelden vrijgegeven waarop de mogelijke dader te zien is van de moord op een echtpaar dat in juli 2017 dood werd aangetroffen in hun woning aan de Ceintuurbaan.

Dat meldt Opsporing Verzocht. Ook heeft de Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die deze zaak oplost.

De 54-jarige Pieter Hoovers en zijn Thaise vrouw werden in de zomer van 2017 dood aangetroffen in hun Amsterdamse appartement nadat bekenden bij de politie aan de bel hadden getrokken. Het echtpaar is door pistoolschoten om het leven gekomen. 

Hoovers was de oprichter van Outland Records. Na de verkoop van het bedrijf vestigde hij zich in Thailand, waar hij een café opende in Pattaya, een badplaats die bekend staat om het sekstoerisme. 

Foto

Op de foto die de politie naar buiten heeft gebracht, is een man te zien met twee grote tassen. Vermoedelijk is dit de man die het echtpaar om het leven heeft gebracht. De man draagt een blauwe hoody en heeft volgens de politie een opvallende manier van lopen.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!