De politie heeft vrijdagochtend meerdere personen aangehouden die ervan verdacht worden ingebroken te hebben in een spotkantine op de Bok de Korverweg in Nieuw-West.

Op het sportpark De Eendracht zagen surveillerende agenten rond 7.45 uur drie in het donker geklede mannen uit een sportkantine komen rennen.

Eén van de mannen probeerde te vluchten op een scooter, maar dat mislukte. De man besloot zich daarop maar te verstoppen in de dichtstbijzijnde container, waar hij even later werd opgepakt, zo schrijft de Politie Amsterdam Nieuw-West op Facebook.

De twee andere inbrekers wisten nog van het terrein af te komen, maar konden met behulp van een politiehelikopter snel gevonden worden. Ook zij zijn gearresteerd. 

Het is niet bekend hoe groot de schade is.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!