Het Conservatorium van Amsterdam start komend collegejaar met de opleiding dj en producer. Grote kans dat de volgende Martin Garrix of Hardwell van die school komt, als het aan de docenten van de opleiding ligt.

Dat meldt Het Parool donderdagochtend. De lesstof gaat onder meer over studioproductie, dj-lessen, muziektheorie en de zakelijke aspecten van het gerenommeerde vak.

De opleiding duurt zo'n twee jaar en wordt gegeven door docenten van The School of House, een educatieplatform rondom de dancemuziek. Ook beroemde mensen uit de muziekwereld geven begeleiding aan de student, zoals Duncan Stutterheim en Joris Voorn.

Zoals het de hedendaagse student betreft, is er ruimte om een aantal feestjes te bezoeken. Op maandag en vrijdag hebben de producers-in-spé 'studievrije' dagen.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar sontvangt binnen 24 uur de eerste update!