Een vrouw werd zondagmorgen in Amsterdam Oost tegen haar wil vastgehouden in een auto. Ze slaagde erin om via via de politie te waarschuwen en kon daardoor gelukkig snel bevrijd worden.

Dat meldt de politie aan AT5. De politie kreeg zondagmorgen rond 9.30 uur een melding van het incident. De vrouw had bekenden weten te waarschuwen, die vervolgens de politie inlichtten. 

Via Burgernet zocht de politie vervolgens naar de blauwe Kia met daarin de man en de vrouw. Andere politie-agenten zagen de melding en hadden de auto eerder zien rijden op de Middenweg. Ze zijn meteen teruggereden en troffen de auto aan.

De man en vrouw zaten daar allebei nog in en zijn meegenomen naar het bureau. De vrouw maakt het goed, maar waarom zij werd vastgehouden moet nog duidelijk worden.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!