De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op zaterdag 9 december plaatsvond tussen een fietser en de bestuurder van een scootmobiel op de kruising Baden Powellweg en Tussen Meer in Amsterdam.

De 39-jarige fietser sloeg deze dag om 11.45 uur rechtsaf, toen hij een scootmobiel moest ontwijken. Daarbij kwam hij ten val. 

Bij de val heeft de fietser zijn heup gebroken. De bestuurder van de scootmobiel heeft haar gegevens niet achtergelaten. Twee vrouwen op een scooter zijn bij de fietser gestopt om hem te helpen.

De politie is op zoek naar deze twee vrouwen, de bestuurster van de scootmobiel en andere getuigen van het ongeval. De bestuurster van de scootmobiel was een vrouw van rond de 70 tot 75 jaar oud, ze had kort tot half lang haar en sprak Nederland met een licht Amsterdams accent.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!