De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op donderdag 21 december plaatsvond tussen een sneltram en een fietser op de kruising van de Buitenveldertselaan met de Van Boshuizenstraat in Amsterdam.

Bij de aanrijding met sneltram 51 raakte de fietser zwaargewond. De man of vrouw is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De sneltram reed richting Uilenstede in Amstelveen. De fietser was op weg naar het winkelcentrum aan de Buitenveldertselaan. Op de kurising van de Buitenveldertselaan met de Van Boshuizenstraat zijn zij vervolgens op elkaar gebotst.

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet momenteel onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De politie vraagt of getuigen van de botsing zich kunnen melden.

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!