Politie geeft bewakingsbeelden vrij van vergismoord Amsterdamse Djordy

De politie heeft in het programma Opsporing Verzocht beelden vrijgegeven waarop drie nieuwe verdachten zijn te zien die zijn betrokken bij de moord op de 31-jarige Djordy uit Amsterdam.

In maart werden er door de politie al een aantal verdachten opgepakt, maar de politie weet zeker dat er tijdens de moord in de parkeergarage meer personen aanwezig waren. Met deze beelden hoopt de politie deze personen te vinden.

Op de beelden zijn in ieder geval drie daders te zien die de Kruisweg oversteken in Hoofddorp. Dat is de plek waar ze met een lekke band strandden, vluchtend vanuit Amsterdam. De politie houdt er rekening mee dat het drietal even later werd opgepikt door een donkere Mercedes Vito.

In maart van dit jaar zijn zes verdachten aangehouden voor de moord op de Amsterdammer. Hun zaak wordt in maart inhoudelijk behandeld.

Vergismoord

De Amsterdammer werd op 8 oktober 2016 onder vuur genomen in een parkeergarage aan het Koningin Wilhelminaplein. Hij was vrijwel op slag dood, zijn vriendin raakte zwaargewond. Hun dochtertje zag de moord gebeuren.

Recherche en OM zijn er inmiddels van overtuigd dat het om een vergismoord gaat. Het vermoedelijke echte doelwit woonde in hetzelfde appartementencomplex in Amsterdam-West en reed net als het slachtoffer in een Mini Cooper. De man is inmiddels verhuisd.

Lees meer over:
Tip de redactie